Betalen & Verzenden

Bij EnJoy,Nails & Beauty kun je op de volgende manieren betalen:

 

De salon

U kunt in de salon met pin betalen maar ook contant.

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

    

Vooraf overmaken

U maakt het bedrag over binnen 14 dagen als u de bestelling heeft geplaatst. De factuur die u in u mail ontvangt staat hoe u dit kunt doen.

Wanneer het bedrag is ontvangen zal de bestelling naar u verzonden worden.

 

Betalen bij afhalen

U besteld en geeft aan bij de bestelling dat u deze wilt afhalen. U krijgt een mail als de bestelling voor u klaar ligt.

In de salon kunt u met pin of contant betalen.

 

 

VERZENDEN

Jouw bestelling gevonden en voor 15:00 uur besteld? Dan zal deze de zelfde dag nog verzonden worden. Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres. Evenals bestellingen die door de brievenbus passen, worden pakketjes van maandag tot en met zaterdag bezorgd door DHL Parcel of Post NL. Voor België geldt het zelfde: voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden! In de meeste gevallen betekent dit ook dat je jouw bestelling op tijd bij u is, in sommige gevallen kan dit wat langer duren!

Heb je geen bestelbevestiging ontvangen? Controleer dan even jouw SPAM box, het kan zijn dat de bevestiging hier terecht is gekomen!

Verzendkosten

De standaardverzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 7,95 voor België.

Brievenbuspostkosten zijn 2,50.

 

GRATIS verzending bij een besteding vanaf 50,-

 

 

Geen geld terug garantie op cadeaubonnen & andere aankopen.